Kursustyper i dyder 
fra The Virtues Project

 

The Virtues Project tilbyder forskellige kurser. Der er to typer kurser, som begge er velegnede til forældre, lærere, terapeuter, studerende og ledere.

Den første type er et 2-dages grundkursus kaldet ”At blive bevidst om dyderne”. Det varer normalt 12 timer, som enten afholdes over en weekend eller i løbet af 6-7 to timers sessioner.

Den anden type er et 3-dages fordybelseskursus ”Facilitator Training”. Det afholdes over 3 hele dage – typisk fredag-søndag.

Kontakt os
Hvis du har forslag, spørgsmål, ideer m.m.  er du velkommen til at kontakte os på
kontakt@dyder.dk
   eller 
contact@virtuesproject.dk

Hvis du ønsker at holde en workshop, hjælper vi med glæde. Bare send os en mail.
 


Grundkursus: At blive bevidst om dyderne

Et kreativt og deltagende kursus, som giver en indføring i The Virtues Project og dets 5 strategier.
Det giver effektive redskaber til erhvervsmæssig og personlig vækst. Kurset passer til alle som ønsker at frigøre sit indre potentiale og bidrage til en karakterdannende kultur. Kurset er certificeret.


Fordybelseskursus: Facilitator Training

Et videregående 3-dages kursus, som giver mulighed for at afholde grundkurser. Det kaldes også “Fordybelse og udforskning af dyderne”.
Dette intensive kursus er kun for dem med det forudgående grundkursus: At blive bevidst om dyderne eller tilsvarende.
Dette kursus er for dig, der ønsker at integrere projektet på et dybere niveau i dit eget liv. Det giver kompetence til at vejlede i de 5 strategier og at tilbyde Virtues Project kurser. Denne oplæring giver dig redskaber til at igangsætte positive forandringer. Kurset kræver, at du har grundkurset: At blive bevidst om dyderne.