Hvem er vi?
Om os
Vi er en gruppe engagerede frivillige med forskellig baggrund, som er optaget af at introducere Dyderne
(T
he Virtues Project)  i Danmark
 

Kontakt os
Hvis du har forslag, spørgsmål, ideer m.m.  er du velkommen til at kontakte os på
contact@virtuesproject.dk

Hvis du ønsker at holde en workshop, 
hjælper vi med glæde. 
Bare send os en mail.
 

 

 

Dyderne:

  • Skaber en kultur af moralsk adfærd, som er universelt accepteret

  • Hjælper med at bringe det allerbedste frem i mennesket

  • Forvandler ord til handlinger og gør idéer til virkelighed

 

 

Dyderne (The Virtues Project™) er en praktisk tilgang som allerede praktiseres med stor succes i 85 lande rundt om i verden. Et ikke-politisk, ikke-religiøst, ikke-kulturspecifikt program, som giver enkle og klare eksempler på, hvordan menneskelig adfærd forbedres.

 Vi kunne alle sammen godt tænke os, at vi selv, vores børn og vores samfund var mere OMSORGSFULDT, ÆRLIGT, TROVÆRDIGT, RESPEKTFULDT, BETÆNKSOMT o.s.v. Dyderne tilbyder en enkel trin-for-trin-model til at hjælpe udviklingen af en god karakter – for det enkelte menneske, for familien og for arbejdspladsen. Det vil engagere mennesker i alle aldre i en spændende proces af vækst og opdagelser.

 The Virtues Project™ blev fremhævet af FN’s sekretariat for det Internationale Familiens År i 1993, støttes af Dalai Lama og anvendes i mange skolesystemer og i mange institutioner verden over. Det tilbyder en model for, hvordan vi forbedrer vores relationer i alle livets forhold.  Bøgerne er oversat til mange sprog (snart også på dansk) og projektet er nu etableret i Danmark.

 

Nyttige links: